3X Blå Bog Quiz

 

 

1

Indgår vældige diskussioner med lærerne om karaktergivningen, især med fru Aagård, idet han altid mener at han får for lidt. Han er den fødte klovn, hvilket forklarer hans tilstedeværelse på de skrå brædder.

 

2

Har en evne til, trods sine iøjnefaldende fejlsvar, altid at give lærerne ret, når de forklarer ham sagernes rette sammenhæng. Viste sit sande jeg i København, hvor han officielt forførte Bitten ganske åbenlyst.

 

3

Da han er fremskridtsmand, er han meget forarget over, at nogle af os andre går ind for løn til de studerende. Han er uden afstemning udpeget som den i klassen, der har den værste skrift.

 

4

Klassens morakker, hvilket bevirker at han er næsten alle lærers kæledægge. Ved ligegyldig hvilken interesse han dyrker er det kun det dyreste og bedste udstyr han benytter sig af.

 

5

Han er stor amtsgymnasiefan, hvorfor man ofte hører: ”Jamen, sådan er det ikke på Amtsgymnasiet”. Hans rekord var at komme 42 min. for sent til en fransktime.

 

6

Ved Karl Olsens afgang forsøgte han at forføre Kisten Tøttrup. Det siges om ham, at han har sans for matematiske vittigheder, for os at se er han kun luddoven og meget ondskabsfuld.

 

7

Hendes sikre farvesans har hurtigt skabt et miljø, hvor selv hårshampoen matcher i farve med badeværelsets øvrige kulører.  Er endvidere den mest overtroiske i klassen.

 

8

Vi må dog indrømme at det endnu ikke er lykkedes os at høre hende fuldende en sætning, så alle hoved- og bisætninger er kommet med. Fremtid: Blomstersammenstiller.

 

9

Hører til blandt de mest voldsomme i klassen. Startede i 1g som et forsagt englebarn, men er på det sidste ved at blive skolens værste mandschauvinist.

 

10

Kan nu ses drikke en øl, dog tækkeligt fortyndet med citronvand. Fremtid: Socialrådgiver og sjælefrelser.

 

11

Er tidligere KFUM-spejder med dertil hørende væremåde – lille og blid. Får et par hjemmestrikkede strømper af hver af sine damebekendtskaber, men må under trange tider selv strikke dem.

 

12

Startede i 1g som en vovet pige, men er senere hen faldet betydeligt mere til ro. Ved en evnt. sjofel bemærkning fra os andre, rødmer hun dybt, for derefter med et gnistrende blik at sparke udgyderen nederdrægtigt hårdt over benene.

 

13

Hun har udviklet sig fra at være klassens lille uskyldighed, til det stik modsatte. Er om muligt noget af det mest nærige der findes.

 

14

Er klassens ivrigste gymnastikdyrker, om hun så har brækket/forstuvet både det ene og det andet, insisterer hun altid på at få denne time. Elsker rullekrave T-shirts og er altid iført en sådan, skønt hun vildt og ivrigt benægter det.

 

15

Han er den type der kun kommer til festerne for at drikke, drikke og drikke. Er en af de aktive inde for fodboldlivet, og løber rundt med en trøje, hvorpå der står, at han er Tjelemester.

 

16

Han er uhyre højreorienteret, men dog ikke mere end at han til hver en tid er stik modsat af os andre. Han har haft et utal af damer, nogle mere letlevende end andre.

 

17

Hans kræsenhed har forhindret ham i at deltage i julefrokoster og lignende sammenkomster. Udvidede i København, sammen med Verner Larsen sin viden om kvindens anatomi, idet de sammen så en pornofilm.

 

18

Engang i 1g forskrækkede han Helsing ved at gemme sig i en papkasse. Han har en meget vaklende økonomi, hvilket vi erfarede på hytteturen, hvor han gik rundt og røg the.

 

19

Med undring har vi erkendt, at hun er en stor beundrer af Kirsten Laursens franskundervisning. Har efterhånden et meget veludviklet grin, som præger enhver time, til mangen en ”vittig” lærers store glæde.

 

20

Bruger umådelig mange dansktimer på at fabrikere nye mystiske spejderlege. Forbløffede os alle ved pludselig uden varsel at erklære, at han kunne tyde ”runerne” på skolens ”guldhorn”

 

21

Ivrig naturelsker og lystfisker og har da også enkelte indtørrede sardiner hængende hjemme på væggen. Synes trods sin velformede krop, at være sluppet fri af evt. liderlige pigers tilnærmelser.

 

22

Er en stor gastronom, men Verner L. satte alligevel et stort spørgsmålstegn ved hans sovs på Vester Vedsted turen. Fremtid: Trods frinummer agter han at blive jagerpilot.

 

23

Lever for sine heste og den enorme mængde hankønsvæsener, som vi tror hun vælter sig i…

Har et meget hidsigt temperament, og er da også i besiddelse af en utrolig muskelstyrke, som dog skjules af hendes feminine former.

 

24

Hans første store udskejelse skete ved blomsterballet i 1g, hvor han grundet utilpashed måtte bæres ned i skolegården og tilbringe resten af festen der. Har mange voldelige tendenser, som især går ud over Bitten og Marianne.

 

25

Er i besiddelse af klassens mest særprægede næse. Grundet hendes interesse for alles ve og vel, agter hun at blive psykolog.

 

 

Fyld følgende numre i:


1.           Bitten Munk Hansen

2.           Bjørn Jeberg

3.           Hanne Majgård Nielsen

4.           Hans Henrik Aaby

5.           Hans Henrik Christensen

6.           Hans Peter Lund

7.           Henrik Rønde Andersen

8.           Jens Toftgård Petersen

9.           Kaj Lykke Kristensen

10.      Karen Kofoed Petersen

11.      Karsten Jørgensen

12.      Kent Sørensen

13.      Kisten B. Pedersen

14.      Kirsten Marie Jakobsen

15.      Kjeld Norup

16.      Lars Mikael Olesen

17.      Linda Bakbo Pedersen

18.      Lisa Kjær

19.      Lone Svendsen

20.      Marianne Skak Pedersen

21.      Niels Bødker Nielsen

22.      Peter Claudell

23.      Peter L. Smidt-Jensen

24.      Steen Ove Gelsing

25.      Søren Poulsen