En fast bestanddel af foreningens møder er en ølsmagningskonkurrence. Det gælder altså om at kunne identificere en række (typisk 7 stk.) på forhånd kendte øl med bind for øjnene. Det lyder let når man ser på hvor forskellige øl der anvendes, men det viser sig gerne at være ret  svært når man først har bind for øjnene. Konkurrencen afholdes gerne som noget af det første således at deltagernes smagsløg stadig er nogenlunde intakte.

Det er selvfølgelig vigtigt at øllene alle har samme temperatur og at de serveres i ens glas. Derudover anvendes et lille PC program der sørger for at deltagernes rækkefølge bliver tilfældigt udvalgt og at rækkefølgen øllene skal serveres i også er tilfældig for hver deltager. Programmet kan hentes her.

Her følger resultatet fra de ølsmagningskonkurrencer hvor vi har gemt resultatet:

Generalforsamlingen i november 2022

Generalforsamlingen i november 2021 (smagning foregik ved at øllene skulle identificeres i glassene, ikke noget med bind for øjnene)

Generalforsamlingen i november 2020 (smagning foregik ved at øllene skulle identificeres i glassene, ikke noget med bind for øjnene)

Generalforsamlingen i november 2019

Generalforsamlingen i november 2018

Generalforsamlingen i november 2017

Generalforsamlingen i maj 2015

Generalforsamlingen i januar 2014

Generalforsamlingen i maj 2011

Generalforsamlingen i apil 2010

Generalforsamlingen i november 2008

:

Generalforsamlingen i februar 2007:

Generalforsamlingen i juni 2005:

Generalforsamlingen i april 2004:

Generalforsamlingen i februar 2001: